maandag 23 november 2015

Fashion | OOTD favo sweater

Het was liefde op het eerste gezicht. Deze trui van H&M. Ik kocht hem toen de herfst begon en ik kan niet meer zonder. Het liefst doe ik hem elke dag aan. Deze trui draag ik dan ook het liefst met mijn jas van The Sting. Benieuwd naar de outfit? Klik op meer lezen!

Wat ik zo mooi aan deze trui vind, is de kraag. Lekker hoog en warm tegen de keel. Perfect voor de koude winterdagen, toch?De kleur van de trui lijkt op het eerste gezicht, met daglicht, mosterd-geel. Een erg mooie kleur. Vind ik. In het donker, met kunst licht, lijkt de trui groenig. Heel apart want hierdoor kan je de kleur niet goed plaatsen.

Trui:H&M < Link | Jas: The Sting | Broek: Monki | Schoenen: River Island | Hoed: Vila


Ik zit te twijfelen of ik de trui ook in andere kleuren ga halen. Hij is €19,99 bij de H&M  en je hebt de trui ook nog in bordeaux rood, zwart, licht grijs en donkergrijs. Een meisje uit mijn klas heeft de donker grijze al. Misschien dat ik voor de bordeaux rode ga, maar ik heb al een bordeaux rode trui haha. Of zal ik voor de licht grijze gaan? Haha dilemma's...De oplettende lezeres ziet dat dit de trui is die je ook op mijn blog ziet aan de rechter kant. Ik vind de trui erg leuk en je kan er leuke outfits mee maken.Kus kus, Sammie VriesHeb jij ook een favoriete trui en je niet meer zonder mee kan?

9 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post, aparte kleur maar wel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Een kleur wat je goed kan hebben! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige outfit! De kleur van de trui staat heel mooi bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleur van de trui is echt prachtig! Ik gebruik dat het je favoriete sweater is! Je outfit in het geheel vind ik ook erg gaaf! Staat je top!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. *ik bedoel natuurlijk: ik snap dat het je favoriete sweater is! Oeps!

  BeantwoordenVerwijderen